A mesében minden megtörténhet. Találkozhatunk óriásokkal, törpékkel, tündérekkel... A mese közvetít a látható és a láthatatlan világ között.

2010. október 19., kedd

Tenisz

Pénteken leginkább arra edzettünk, hogy ez a játék kétszemélyes játék. ( vagy négy, de arról majd sokkal-sokkal később ) El lehet képzelni mekkora galibát okoz az az apró labda, amikor két ember szeme kell, hogy rajta legyen! Természetesen mindenkinek csak a sajátjáén. A társunk pedig egyáltalán nem a közelünkből próbálja hozzánk juttatni, hanem a terem másik feléből. Gurítani, terelgetni a tenyérrel, netán a szokásos eeegy-kettő kísérettel.... macera, ezt megállapíthatjuk. Többet szaladtunk a labda után, mint a labdával.
S ráadásul már megint az őserdő! Bianka néni és Ági néni krokodillá léptek elő, akik a folyóban úszkálnak.... el lehet képzelni! :) Nekünk a labdát kellett a társunknak átgurítani, azonban a két krokodil úszkálás közben labdáért sóhajtozott. Ha elkapta valakiét, akkor guggolással lehetett megszerezni. Értékesebb, mint a krokodiltojás! :)
S itt van még a tenyeres és a fonák dolog. Mert a múlt órán az a kamerás játék a tenyeresről szólt. Lehet ám otthon is gyakorolni! Most pedig a fonák mutatkozott be nekünk, s mi a fonáknak. Két kézzel markoljuk az ütőt, így közelítjük meg a labdát, s ütjük el. Viszont természetesen most is a vállunkon fejezzük be a mozdulatot.
Akár hiszik, akár nem... megy ez nekünk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.