A mesében minden megtörténhet. Találkozhatunk óriásokkal, törpékkel, tündérekkel... A mese közvetít a látható és a láthatatlan világ között.

2014. május 31., szombat

Utolsó

alsós gyereknap volt pénteken.

Angol óra után Mohára indultunk busszal a pályaudvarról Edina nénivel. Ott várt bennünket Gabi néni és Viki néni, akikkel a délelőttöt töltöttük.
Amint odaértünk, tízóraiztunk, játszottunk. Addig előkészültek a foglalkozásra a felnőttek. Négy csoportra osztottuk az osztályt. Palacsintát sütött az egyik, kötelet vert a másik, pünkösdi királysághoz vezető feladatokat végzett a harmadik, játszott a negyedik csapat. Dolga végeztével cserélődtek a csoportok.

Nagyon fújt a szél, hideg volt. Hiába mozogtunk, bújtunk össze, dideregtünk. Ennyi alvás után nehezebben viselte mindenki ezt az időjárást. Ezért döntöttünk úgy, hogy a délutánra tervezett családi programot elhalasztjuk jobb időkre...
Ebédre megettük a palacsintát és paprikás krumplit, majd összepakoltunk és elmentünk Rozi néniékhez. Ott meleg teát ittunk, és uzsonnára kakaós piskótát ettünk. Alex és Zalán zongorázott, sőt Marci is ejátszott egyet.

Beszélgettünk múltról, jövőről... Örömökről és félelmekről...
Fázva, fáradtan értünk vissza a suliba. Remélem, hétfőre mindenki kialussza magát!
Képek 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.