A mesében minden megtörténhet. Találkozhatunk óriásokkal, törpékkel, tündérekkel... A mese közvetít a látható és a láthatatlan világ között.

2012. március 25., vasárnap

Víz világnapja


Szombaton három tanítási óra után került sor a Víz világnapja alkalmából rendezett programra.
Először egy óriásképet készítettünk vegyes technikával, melynek címe: Vízi birodalom. Dénes ötlete alapján Vízipók-csodapókot elevenítettük meg. Nagyon aranyos lett!
Ezután az udvaron vizes játékokkal játszottunk. A lényeg itt nem a gyorsaságon, hanem a precizitáson volt. Hogy ki volt a legügyesebb? Az 1-2.c!!!
A témával egyébként egész héten foglalkoztunk.
Hétfőn a Vízműtől jött hozzánk egy hölgy, aki a víz körforgásáról, szennyvíztisztításról beszélt nekünk. Délután a könyvtárban két gyerek képviselte osztályunkat, Dénes és Bendegúz. Csapatokat alkottak a résztvevők, melyekben 2-4. osztályos gyerekek vegyesen voltak. Bendegúz csapata első, Dénes csapata második lett!!! Gratulálunk nekik! Bendegúz a városi tévében nyilatkozott is. (http://www.fehervartv.hu/index.php?pg=video&cid=16&vid=5475&autoplay=true)
Jövő hétfőn zárul a projektünk, amikor átmegyünk a környezetvédelmi laborba. Remélhetőleg sok érdekességgel térünk vissza.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.