A mesében minden megtörténhet. Találkozhatunk óriásokkal, törpékkel, tündérekkel... A mese közvetít a látható és a láthatatlan világ között.

2013. november 23., szombat

Visszatekintő

Ahogy gondolom végig az elmúlt időszak eseményeit, úgy jutnak sorra eszembe... Igen, még volt miről írni. Például a nyílt nap!
Múlt héten szerdán első három órában vártuk a vendégeket, családtagokat. Az idén is szép számmal voltak (köszönjük az érdeklődést), de ez számunkra már nem okoz problémát. Angol-német, matek, majd magyar órán mutathattuk meg, mennyi mindent tudunk, milyen okosak vagyunk!
Csütörtökön ismét bemutató óránk volt pedagógusoknak. Nagy dicséretet kaptunk kreativitásunkért, lelkesedésünkért, a gördülékeny munkavégzésért.
Ezen a napon volt utoljára nálunk Judit néni mesélni. Búcsút vettünk tőle, de nem végleg. Megkértük, hogy tavasszal még látogasson vissza hozzánk, hogy az elválást megkönnyítse. Nagyon nagy segítséget jelentettek ezek a varázsmesék, köszönjük!
Könyvtárban is voltunk ismét. Mátyás-projektünk zárásaként egy izgalmas könyvtári foglalkozáson vettünk részt. Zsuzsa néninek köszönjük a lehetőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.